Komplett kapa alj MARCI (motor nélkül) - szállítási díj: 5000.- + ÁFA - DOV750 együttes rendelésénél a szállítás díjtalan!

Komplett kapa alj MARCI (motor nélkül) Az ár csak webáruházunkban és csak közvetlen kiszállítással érvényes! Partnerünknél történő megvásárlásnál a fizetendő ár az eredeti bruttó ár! Van egy felesleges, jól üzemelő kapamotorja? Itt van ajánlatunk!
87 900 Ft
(69 213 Ft + 27% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Komplett kapa alj MARCI (motor nélkül)
Az ár csak webáruházunkban és csak közvetlen kiszállítással érvényes!
Partnerünknél történő megvásárlásnál a fizetendő ár az eredeti bruttó ár!

Van egy felesleges, jól üzemelő kapamotorja? Itt van ajánlatunk!

Komplett kapa alj MARCI (motor nélkül) :
Fogantyúval; tolókarral, gázkarral és -bowdennel; kuplungkarral és -bowdennel; csoroszlyával és kerékkelv csigatengelyes-fogaskerekes hajtóművel, olajfürdőben; tengelykapcsolós kuplungrendszerrel; 2 x 3 kapataggal és kapakésekkel; oldaltárcsával (záró vezetőelemmel).
Csak a motort kell Önnek rászerelnie, és már indulhat is a kerti veteményes megművelésére!
Jól együttműködik Briggs & Stratton, EMAK, Honda, Tecumseh motorokkal; 4HP - 6HP közöttiekkel!


Tartalma:
- teljes (komplett) hajtómű
- 2x3 kapatag kapakésekkel
- 2x oldaltárcsa (zárótárcsa, sorhúzótárcsa)
- kormányszarv
- 1db gázkar bowdennel + 1db kuplungkar bowdennel
- 1db alumínium kuplung-öntvény, a hozzá tartozó nyomócsapággyal

 

Ajánlott motor: DOV750

Szállítás

GLS futár 2 munkanap


Cégünk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. -vel szállíttat. A szállítást 2 munkanapon belül vállaljuk. A szállítás költsége bruttó 4.200.- forint csomagonként (amennyiben a rendelt termék összecsomagolható súly, méret vagy sérülékenység okán).

Szállítási díj: 4 200 Ft

GLS futár 3-10 munkanap


Cégünk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. -vel szállíttat. A szállítást 3-10 munkanapon belül vállaljuk. A szállítás költsége bruttó 1.905.- forint csomagonként (amennyiben a rendelt termék összecsomagolható súly, méret vagy sérülékenység okán).

Szállítási díj: 1 905 Ft

MPL Magyar Posta Logisztika 3-10 munkanap


Cégünk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szolgáltatásával szállíttat. A szállítást akár már 3 (három) munkanapon belül vállaljuk, 12 óráig történő feldolgozást követően. A szállítás költsége bruttó 900.- és bruttó 2.540.- forint között alakul csomagonként (amennyiben a rendelt termék összecsomagolható súly, méret vagy sérülékenység okán). Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy benzinüzemű motoroknál az ingyenes kiszállítást NEM tudjuk biztosítani, valamint egyesével csomagoljuk!

Szállítási díj: Ingyenes

Motor személyes átvétele Budakalászon


Ebben az esetben Ön személyesen veheti át a megrendelt (készleten lévő) benzinüzemű motort, budakalászi partner szervízünkben, a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül. Partner szervízünk neve és címe: Nabifer KFT., Budakalász 2011, Luppa szigeti elágazás (GPS: Tó utca). Telefon: (26) 340-304. A szervíz átvételi nyitva tartása: hétfőtől péntekig: 8-14 óráig, egyeztetés esetén 17 óráig, szombat - vasárnap: ZÁRVA. Az intervallumon túl rendelését automatikusan töröljük.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek