Szállítás, számlázás, fizetés, díjak


Szállítás, számlázás, fizetés, díjak
 

1. Kiszállítási mód

1.1 Kizárólagosan GLS futárszolgálattal történő kiszállítás díja bruttó 1.905.- forint. A szállítási határidő főszabályként 3-10 munkanap, de törekszünk a rövidebb kiszállítási időre. A kiszállítás díját az ügyfél részére a megrendelésről kiállított számla tartalmazza.
A Hermes felhívja a figyelmet, hogy 3-10 munkanapon túli kiszállítást, külön kérésre, nem tudja vállalni, és a vásárlás teljesítésétől, külön értesítés nélkül, eláll.

1.2. A Hermes az ügyfél megrendelésének átvételét követő 2. munkanap zárásáig (munkaszüneti vagy ünnepnapon leadott rendelés esetén a következő 2. munkanap zárásáig) e-mail útján írásban tájékoztatja az ügyfelet megrendelésének esetleges elutasításáról, vagy a teljesítés átdátumozásáról. Előbbi esetben ügyfél mentesül az ajánlati kötöttsége alól, és a szerződés nem jön létre.

1.3. A Hermes tájékoztatja ügyfelet, hogy amennyiben megrendelése elküldésétől számított, munkanap szerinti maximum 72 órán belül nem kap elutasításáról visszajelzést, az ajánlati kötelezettség létrejön.

1.4. A Hermes tájékoztatja ügyfelet, hogy előfordulhat - elsősorban raktárbázisunk, leltár és karácsonyi hosszabb, zárva tartása alatt -, hogy az automatikus e-mail visszajelzés ellenére, a tényleges teljesítések csúszhatnak. Ezen esetekben szíves elnézésüket kérjük, és megértésüket köszönjük.

1.5. A Hermes fenntartja a jogot, hogy amennyiben ügyfél, a rendelt termék(ek) kiszállításának megkezdését követően, és/vagy a rendelt termék(ek) kiszállítását követően, a számla adataiban bárminemű módosítást kérvényez, annak végrehajtását a Hermes saját jogkörében bírálja el, melynek helyt adhat, de el is utasíthat.

1.5.1. Kérelem elfogadása esetén az eredeti számlát - bérmentesítve - vissza kell juttatni a Hermes eredeti számla kibocsátási címére (2011 Budakalász Luppa szigeti elágazás).
Nem eredeti számlát (pl. fénymásolat, digitális reprodukciós nyomat (pl. pdf)) a Hermes nem fogad vissza.
A számla adatainak megváltoztatása és az új számla ügyfél részére történő visszajuttatásának együttes díja: 1.000.- forint +ÁFA.
Ezen díj és kötelezvény alól felmentés nem lehetséges.
 

2. Szállítási információk

2.1 Cégünk jelenleg csak a General Logistics System (GLS) futárszolgálattal szállíttat.

2.1.1 Ezen szállító a saját szállítási rendszere szerint végzi a tevékenységét, így ezzel kapcsolatban látogasson el a honlapjára: www.gls-hungary.com

2.1.2 Cégünk csak Magyarországon belül értékesít és szállíttat!

2.2 Minimális rendelési összeg: bruttó 2.000.- forint; ez alatti összegnél a rendelés elutasításának jogát fenntartjuk! (mivel ilyenkor a szállítási költség magasabb lehet az áru értékénél)

2.3 A fuvardíj, szállítási vagy postaköltség, és a csomagolás együttes díja bruttó 1.905.- Ft, amely összeg az áru értékétől és terjedelmétől, bruttó csomagsúlyától független.

2.3.1 A csomagdíj minden egyes csomagra értendő! (pl. terjedelem, súly)

2.4 Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a rendelés leadása, valamint a rendelt termék(ek) átvétele fizetési kötelezettséggel bír! Ez alól felmentés nem lehetséges.

2.5 Webáruházunkban történő rendelés esetén, az alábbi adatokat kell megadni: név, pontos cím, elérhetőségi telefonszám (vezetékes, de lehetőleg mobil), e-mail cím.

2.5.1 A fentiek bármelyikének hiánya, vagy pontatlansága esetén, a rendelést nem áll módunkban teljesíteni, és azt automatikusan elutasítjuk.

2.6 A kiszállítást a munkanapokon történő rendelések 12 óráig történő feldolgozása esetén, szinte bizonyosan 3 munkanapon belül tudjuk biztosítani, készleten lévő termékeknél.

2.7 A számla tényleges végösszege a kerekítési szabályok alapján kerül megállapításra.

2.8.1 A bonyolult ÁFA-összeg számítás és annak matematikai kezeléséből következő, 1-2 forint bruttó összeg eltérés jogát -sajnos- fenntartjuk!