Tisztelt Vásárlóink! Jelen állás szerint csak viszonteladó partnereinket tudjuk kiszolgálni. Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Szállítás, számlázás, fizetés, díjak


Szállítás, számlázás, fizetés, díjak
 

1. Kiszállítási mód

1.1 Kizárólagosan GLS futárszolgálattal történő kiszállítás díja bruttó 1.905.- forint. A szállítási határidő főszabályként 3-10 munkanap, de törekszünk a rövidebb kiszállítási időre. A kiszállítás díját az ügyfél részére a megrendelésről kiállított számla tartalmazza.
A Hermes felhívja a figyelmet, hogy 3-10 munkanapon túli kiszállítást, külön kérésre, nem tudja vállalni, és a vásárlás teljesítésétől, külön értesítés nélkül, eláll.

1.2. A Hermes az ügyfél megrendelésének átvételét követő 2. munkanap zárásáig (munkaszüneti vagy ünnepnapon leadott rendelés esetén a következő 2. munkanap zárásáig) e-mail útján írásban tájékoztatja az ügyfelet megrendelésének esetleges elutasításáról, vagy a teljesítés átdátumozásáról. Előbbi esetben ügyfél mentesül az ajánlati kötöttsége alól, és a szerződés nem jön létre.

1.3. A Hermes tájékoztatja ügyfelet, hogy amennyiben megrendelése elküldésétől számított, munkanap szerinti maximum 72 órán belül nem kap elutasításáról visszajelzést, az ajánlati kötelezettség létrejön.

1.4. A Hermes tájékoztatja ügyfelet, hogy előfordulhat - elsősorban raktárbázisunk, leltár és karácsonyi hosszabb, zárva tartása alatt -, hogy az automatikus e-mail visszajelzés ellenére, a tényleges teljesítések csúszhatnak. Ezen esetekben szíves elnézésüket kérjük, és megértésüket köszönjük.

1.5. A Hermes fenntartja a jogot, hogy amennyiben ügyfél, a rendelt termék(ek) kiszállításának megkezdését követően, és/vagy a rendelt termék(ek) kiszállítását követően, a számla adataiban bárminemű módosítást kérvényez, annak végrehajtását a Hermes saját jogkörében bírálja el, melynek helyt adhat, de el is utasíthat.

1.5.1. Kérelem elfogadása esetén az eredeti számlát - bérmentesítve - vissza kell juttatni a Hermes eredeti számla kibocsátási címére (2011 Budakalász Lupa szigeti elágazás).
Nem eredeti számlát (pl. fénymásolat, digitális reprodukciós nyomat (pl. pdf)) a Hermes nem fogad vissza.
A számla adatainak megváltoztatása és az új számla ügyfél részére történő visszajuttatásának együttes díja: 1.000.- forint +ÁFA.
Ezen díj és kötelezvény alól felmentés nem lehetséges.
 

2. Szállítási információk

2.1 Cégünk jelenleg csak a General Logistics System (GLS) futárszolgálattal szállíttat.

2.1.1 Ezen szállító a saját szállítási rendszere szerint végzi a tevékenységét, így ezzel kapcsolatban látogasson el a honlapjára: www.gls-hungary.com

2.1.2 Cégünk csak Magyarországon belül értékesít és szállíttat!

2.2 Minimális rendelési összeg: bruttó 2.000.- forint; ez alatti összegnél a rendelés elutasításának jogát fenntartjuk! (mivel ilyenkor a szállítási költség magasabb lehet az áru értékénél)

2.3 A fuvardíj, szállítási vagy postaköltség, és a csomagolás együttes díja bruttó 1.905.- Ft, amely összeg az áru értékétől és terjedelmétől, bruttó csomagsúlyától független.

2.3.1 A csomagdíj minden egyes csomagra értendő! (pl. terjedelem, súly)

2.4 Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy a rendelés leadása, valamint a rendelt termék(ek) átvétele fizetési kötelezettséggel bír! Ez alól felmentés nem lehetséges.

2.5 Webáruházunkban történő rendelés esetén, az alábbi adatokat kell megadni: név, pontos cím, elérhetőségi telefonszám (vezetékes, de lehetőleg mobil), e-mail cím.

2.5.1 A fentiek bármelyikének hiánya, vagy pontatlansága esetén, a rendelést nem áll módunkban teljesíteni, és azt automatikusan elutasítjuk.

2.6 A kiszállítást a munkanapokon történő rendelések 12 óráig történő feldolgozása esetén, szinte bizonyosan 3 munkanapon belül tudjuk biztosítani, készleten lévő termékeknél.

2.7 A számla tényleges végösszege a kerekítési szabályok alapján kerül megállapításra.

2.8.1 A bonyolult ÁFA-összeg számítás és annak matematikai kezeléséből következő, 1-2 forint bruttó összeg eltérés jogát -sajnos- fenntartjuk!