Tisztelt Vásárlóink! Jelen állás szerint csak viszonteladó partnereinket tudjuk kiszolgálni. Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Hermes Alkatrész

Hermes Áfész Alkatrész ágazat - www.hermesalkatresz.hu

Immár több, mint hét évtizede meghatározó szereplői vagyunk a magyar piacnak, és töretlenül szolgáljuk ki, nagy- és kiskereskedelmi szinten a vásárlók igényeit a mezőgazdasági kisgép-, eszköz-, és alkatrész-forgalmazásban, továbbá különféle szabadidős tevékenységekhez kínálunk számtalan megoldást, legyen szó akár tüzelőaprításról, barkácsolásról - esetleg kerti grill partiról vagy bicikli túráról.

Országos kiterjedésű partnerstruktúrával rendelkezünk.
Kiskereskedelmi üzlethálózatunkkal Budapesten hét különböző ponton, a Dunakanyarban pedig egy helyen, Budakalászon, a Lupa szigeti elágazásnál várjuk kedves vásárlóinkat.

Ezen túlmenően nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítést követő vevőszolgálatra; műszaki csoportunk kiépítette országos szerviz hálózatát, amely a garanciális és a garanciaidőn túli szervizfeladatokat is ellátja.

Alkatrészellátásunk egyedülálló az országban.
Az általunk forgalmazott gépekhez akár 48* órán belül biztosítjuk a kívánt alkatrészt:
a fűnyírókéstől a komplett motoron át a permetezőalkatrészig.
Amennyiben az adott alkatrész nem áll rendelkezésünkre, előjegyzésbe vesszük rendelését és a lehető legrövidebb határidővel teljesítjük kérését.